eurofest
reklama
reklama
reklama
reklama

PRIČETEK VADBE

V torek 8. septembra se je uradno pričela vadba programi Športne šole Maestral. Z naslednjim tednom (torek 15. september) pričnejo z vadbo v Izoli CICI in MEGA MAESTRALČKI.

Urnik vadbe:

Otroci stari 3-4 let ( IZOLA )

      A. Skupina

  • Telovadnica vrtca Livade
  • Torek in petek: 17:00 – 17:45

Otroci stari 4-5 let ( IZOLA )

  • Telovadnica OŠ Dante Alighieri
  • Torek in četrtek; 17:00 – 18:00

Vsi starši, ki želite vključiti svojega otroka v vadbo športne šole Maestral nas kontaktirajte na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

DOBILI SMO NOVO SPLETNO STRAN...

website

Pred začetkom nove šolske sezone 2015/16 smo dobili novo spletno stran ŠPORTNE ŠOLE MAESTRAL. Starši, kateri se zanimate za športno vadbo vašega otroka, boste dobili tukaj vse potrebne informacije o vadbi ( urniki, programi, cena,..), seveda pa se boste najbolje prepričali o našem delu in aktivnostih, če si ogledate naš FOTO KOTIČEK, kjer so shranjeni foto albumi raznih aktivnosti : pohodi, kolesarjenje, plavanje,  dedek mraz, tenis,.....

ZAKLJUČNI PIKNIK

05 Zakljucek2014

ZAKLJUČNI PIKNIK ( torek, 18. Junij 2015 ) - kot je navada ob zaključku vadbe, na koncu »šolskega leta«, smo tudi tokrat organizirali zaključno druženje za vse udeležence ŠPORTNE ŠOLE MAESTRAL in njihove starše. Zaradi prevelike vročine smo namesto pohoda na Kokoško organizirali piknik na plaži v San Simonu.